Close
Book your reservation

Massage & Coaching

06 133 98 561

Weekend retreat De Verwondering

In het dagelijkse leven laten wij ons vaak leiden door onze to-do lijsten, moet-dingen, in straks- of gisteren gedachten, uit het nu. Geregeld laten we ons meenemen door de waan van dagelijkse zorgen. Kijk eens hoe een kind van 5 de wereld ervaart. Het kind ontdekt, kijkt in verwondering, leeft in het moment. Hoe vaak kijk jij door de ogen van jouw innerlijke kind? En laat jij je meenemen in de wereld van de verwondering?

Stel je voor: Een weekend weg, in een heerlijk eigen huis vol licht, op een prachtige locatie in Sippenaken. Omgeven door glooiend landschap, ruimte, rust, en heerlijke buitenlucht. In ontspanning. Inspirerende begeleiders, pure voeding en mooie workshops, voor jouw wel Zijn.

Wees welkom: van vrijdag 11 tot zondag 13 mei nemen Judith Kroon en Thomas Bredewold jou graag mee het weekend in met als thema: De Verwondering.

 

Wat gaan we doen

Gedurende deze dagen zal aandacht worden besteed aan jouw innerlijk kind. Wij nodigen je uit om de wereld door de bril van verwondering te bekijken. We onderzoeken hoe je volwassen en je kind aspecten zich in jou tot elkaar verhouden. Wij nemen je mee op reis, uit het denken, het speelse, luchtige, andere lagen in. Zijn in het Nu.

Ga je mee, naar binnen, naar buiten. De rust in. Me time. We werken met actieve en stille meditatietechnieken, dans, opstellingen, innerlijk werk en lichaamswerk. Er is ruimte voor sauna, een kampvuur, intuïtief muziek maken, zelfonderzoek en de mogelijkheid tot het delen van ervaringen.

Programma

Aankomst vrijdag 11 mei: 16.00 uur

Einde zondag 13 mei rond 16.30 uur

Over de begeleiders

Judith Kroon

Ik ben lichaamswerker en coach bij Time for You Massage & Coaching. Ook werk ik graag met familieopstellingen. Mijn kracht: Persoonlijke aandacht, in verbinding, Raken.

Bezieling, wat beweegt jou? Waar ligt jouw kracht? Op die laag vertoef ik graag met jou. Mijn manier van werken is intuïtief. Ik stem mij af op de persoon die ik onder handen neem. In het moment ontstaat als vanzelf datgene wat nodig is. Ik organiseer en verzorg workshops. Daarnaast heb ik vrouwencirkels begeleid.

Zelf heb ik een passie voor lichaamswerk, aanraking, voor yoga, beweging en dans.

 

Thomas Bredewold

Waarom staat de Dalai Lama niet in de top40? Waarom doen de meeste mensen niet wat ze zeggen? Wat is de oorsprong van gezegdes en wat is dat voor gevoel waardoor ze een soort tijdloze waarheid lijken te vertegenwoordigen? Dit soort vragen hebben mij al vanaf mijn kindertijd bezig gehouden. Ook ben ik een gevoelige persoon met een levendige droomwereld en een rijke fantasie.

 

Dit heeft voor mij de basis gelegd tot de zoektocht waar ik nog steeds mee bezig ben. Zo heb ik een periode zonder geld geleefd, verschillende festivals georganiseerd, in communes geleefd, de natuur bestudeerd om uiteindelijk steeds weer de weg terug te vinden naar mijzelf en ook steeds geprobeerd om in verbinding te (blijven) staan met de creator of het universum.

 

Tijdens mijn zoektocht heb ik inmiddels een aantal waardevolle ervaringen opgedaan die ik graag met de wereld zou willen delen. Ik ben van mening dat ik mensen kan helpen vertrouwen te vinden in hun zoektocht naar het ‘licht of de waarheid’. Ik heb het gevoel dat mijn tijd is aangebroken om mensen in deze kwetsbare zoektocht te mogen begeleiden.

 

Accommodatie

Er zijn 4 kamers met twee persoonsbedden, een eigen douche en een prachtig uitzicht. Het huis is voorzien van een full spectrum sauna.

Investering

€ 295,- pp voor een gedeelde kamer

€ 395,- voor een kamer voor jezelf

Dit bedrag is inclusief 2 overnachtingen en alle (puur bereidde plantaardige) maaltijden. Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers.
Wil je erbij zijn? Geef je dan op via info@timeforyoumassage.nl.

Wees er snel bij, want plekken zijn snel vergeven. 🙂