Close
Book your reservation

Massage & Coaching

06 133 98 561

In the Spotlight: Review Harrie Lambrichts

By in Blog with 0 Comments

Harrie Lambrichts

Judith heeft mij verzocht of ik een stukje wilde schrijven over hoe ik haar behandelingen ervaar. En of ik vind dat ik in de jaren dat zij mij nu behandelt (4 jaar), een verandering in mijn lichaam maar ook geest voel. Dat wil ik bij deze graag doen.

Mijn naam is Harrie Lambrichts; 56 jaar, medewerker sport, cultuur en cultureel erfgoed bij de gemeente en daarnaast professioneel saxofonist/ musicus.

Massage behandelingen van Judith Kroon

Toen ik de eerste keer naar een massage ging bij Judith wist ik niet wat mij te wachten stond. Ik dacht zelf aan een massage zoals je die wel eens bij een Wellness krijgt, maar dit was even andere koek. Judith controleert eerst waar de spieren vast zitten (lees waar spanning in mijn lichaam zit). Daarna gaat ze deze plekken behandelen, met haar handen, maar ook met hulpmiddelen zoals rollers, zuignappen en de populaire warme Hot-Stones. Soms kan het zijn dat Judith, waar nodig, met haar voeten werkt. Dat doet ze als mijn spieren echt muurvast zitten.

Tijdens de behandeling kan het voorkomen dat Judith vragen stelt, om er achter te komen waardoor er zoveel spanning op die plek in mijn lichaam zit. Voor mij werken die vragen heel goed. Bij de massage krijg ik als het ware ook een soort Reiki/ Mindfulness behandeling  en dat werkt voor mij echt goed.

Effect behandelingen

De 1e keer kwam ik “bont en blauw” thuis. Dit kwam doordat er heel veel afvalstoffen(verzuring) in mijn spieren zaten. Die heeft ze los gemasseerd, en dat was heel hard werken voor haar. Daarna mocht ik thuis veel water drinken zodat de afvalstoffen mijn lijf uit konden. Maar als ik dan tot slot thuis ook nog gedoucht heb en ik zit op de bank… Wow, wat voelt mijn lichaam 20 kilo lichter en mijn spieren heerlijk soepel. Het is dat ik het mij financieel niet kan permitteren om iedere dag / week te gaan, anders zou ik dat zeer zeker doen.

Coaching

Judith geeft mij ook altijd tips en raad mee naar huis waar ik dan ook weer goed over kan en ga nadenken. Dat werkt heel goed maar is ook regelmatig heel confronterend. Ik merk(te) dat ik heel erg vast zat / zit in het verleden, strenge opvoeding gehad en ik was vaak de schlemiel van de klas / groep. Dit omdat ik heel veel saxofoon studeerde. Dan ben je meteen de nerd van de groep. Maar door alle tips en raad van Judith ben ik toch heel anders tegen dingen en gebeurtenissen aan gaan kijken. Je moet er natuurlijk wel voor open staan en ook met de billen bloot durven gaan, figuurlijk in dit geval dan wel ;-). Je moet de waarheid durven te vertellen. En dat is helemaal niet zo gemakkelijk.

Tot slot

Ik kan echter iedereen zo een heerlijke behandeling bij Judith aanbevelen. In het begin kan het zijn dat je je wat beurs kunt voelen. Dat hoort er nu eenmaal bij. Het is vaak oud leed en ellende wat los komt en dat gaat nu eenmaal niet altijd pijnloos weg / over en zeer zeker niet na 1 behandeling.

Ik hoop dat je in ieder geval 1 keer een afspraak maakt bij Judith en je ook laat behandelen. Dan is bovenstaand verhaal van mij geheel overbodig. Je zult zelf kunnen ontdekken wat het met je geest, lichaam en energie doet.

Lieve groet en keep smiling, wat er ook gebeurt in je leven,
Harrie

Share This
About The Author
Judith Kroon

Judith Kroon is een sprankelende transformerende aanwezigheid. Haar missie is om haar klanten in hun eigen kracht te begeleiden en om hun werkelijkheid, waar nodig, aan de tand te voelen. * Judith schrijft over zaken die zij beleeft, processen waar zij doorheen gaat, zaken die haar bezig houden, interesseren. Innerlijke mijmeringen. Ter inspiratie, innerlijke voeding. * Judith is Lichaamswerker, lichtwerker, energetisch werker, Bewust Zijn coach, begeleider in spirituele groei, inspirator. * Judith is hoog gevoelig, intuïtief, open, speels, down to earth, empathisch, gedreven, doorzetter, gepassioneerd, krachtig, kwetsbaar, in ontwikkeling, nieuwsgierig, leergierig. * Het leven ervarend, belevend en ont-dekkend, gaat haar processen aan, doorleeft, transformeert, verlicht. * Mens-mens, vissen, rode slang toon 8, harmoniserend, bruggenbouwer.