Close
Book your reservation

Massage & Coaching

06 133 98 561

Kashmirische Massage

imagesCA3LTPAHEen kashmirische massage is een vloeibare dans van aanraking die ontstaat vanuit de ademhaling. Kenmerkend voor deze sessie is de diepe verbondenheid en de zachtheid waarmee de behandeling wordt gegeven.

Een kashmirische massage begint met een korte meditatie. Daarna word je uitgenodigd om in een koesterende omhelzing op de schoot van de gever plaats te nemen. In die omarming mag je je laten dragen, wiegen en mee laten nemen in de beweging, in de ontspanning, in de overgave. Ruimte gevend aan hetgeen in jou (aan)geraakt en gezien wil worden. Of het nu gaat over vreugde, verdriet, weerstand of pijn.

De behandeling maakt je gevoeliger, en helpt de vrije stroom van je levensenergie te openen. De massage vindt plaats op een matras op de grond. Durf je je mee te laten nemen, in de overgave, in het NU?

Voor een afspraak, bel 06-13398561.

Mannen en kashmirische massage

Mannen kunnen een afspraak maken voor deze massage, als we al meerdere keren samen hebben gewerkt, als er een wederzijdse klik is en als onze intentie wat betreft de massage overeen komt.

  • €1501,5 uur
  • €2002 uur