Close
Book your reservation

Massage & Coaching

06 133 98 561

Body de-armouring

Gedurende ons leven maken wij dingen mee. Trauma en pijnlijke ervaringen slaan we als imprints op in ons pijnlichaam. Die imprints zetten zich vast in onze spieren en in ons bindweefsel. Rondom de plekken van impact kan dit letterlijk tot centimeters dikke harde plekken leiden, die zich als een schild rondom ons lichaam vormen. Het harnas beschermt ons tegen de emotionele pijn die gelinked is aan het trauma. Maar het kan er ook voor zorgen dat onze levensenergie stagneert, zelfs blokkeert.

Mogelijke gevolgen

Verharding van je spier- en bindweefsel heeft een flinke impact op zowel fysiek als emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Het kan leiden tot onbewuste zelf-saboterende en zelfdestructieve patronen. Tegenslag in je leven, moeite met het volbrengen van doelen, gevoel van zwaarte, angst in relaties, boosheid of frustratie, schaamte, wantrouwen, chronisch geldtekort, etc. kunnen manifestaties zijn van een inwendig pantser. Zolang het pantser blijft, kunnen deze patronen zich blijven herhalen.

De sessie

Bij de-armouring ligt de focus op het opzoeken en het ontmantelen van het pantser in je pijnlichaam. In dit proces ga ik intuïtief te werk. Samen gaan we op zoek, naar waar (emotionele) pijn zich in jouw lichaam heeft vastgezet. Door deze te erkennen, te doorvoelen, te omarmen en daar tijdens de behandeling bewust naar toe te ademen, kan de vastgezette pijn loskomen en getransformeerd worden. Eerst in het fysieke lichaam, dan in het emotionele lichaam en vervolgens in het energetische lichaam.

Belangrijk om te weten

Een de-armouring sessie kan veel bij je losmaken. Oude emotionele pijn, verdriet, boosheid, schaamte maar ook vreugde, opwinding of genot kan zich openbaren. Het kan zijn dat je moet overgeven, dat je geluid wilt maken, dat je bewegingen wilt maken. Alles wat zich aandient, is welkom en mag vrijuit geuit worden. Laat de wijsheid van je lichaam hierin jouw gids zijn. Voelen wat er gevoeld wil worden, erbij blijven, er naar toe ademen, ook al begrijp je misschien niet precies wat er gebeurt. Je adem is heel belangrijk en ik help je er tijdens de sessie je daarvan bewust te blijven.

Door de emoties er volledig te laten zijn en er ruimte aan te geven, kunnen ze oplossen en transformeren. Op deze manier worden oude krampachtige verbindingen verbroken en kan de levensenergie weer vrij stromen.

Plekken die mogelijk aangeraakt worden zijn borst, schouders, hoofd, rug, benen, billen, bekken, liezen, kaaklijn en buik.

Het is aan te raden om minimaal een uur voor een de-armouring niets meer te eten. Bij langdurig vastgezette pijn zijn vaak meerdere sessies nodig.

Verder

Een body de- armouring kan een diep proces in jou op gang brengen. Dat proces houdt niet per se op bij het einde van de massage. Ook, en soms vooral, wanneer je naar huis gaat kan het doorwerken. Het kan dat je je tijdens en/of na de sessie super stromend en heerlijk voelt. Maar het kan ook dat oude (emotionele) pijn naar boven komt en dat die ook na afloop nog voelbaar is.

Het is goed om je te realiseren dat het proces van vrijer worden en het afpellen van het harnas meestal in stapjes gaat. Meerdere sessies kunnen nodig zijn om tot de levensenergie weer vrijelijk te voelen stromen.

Met name rondom de eerste paar behandelingen zal ik na afloop met je inchecken om te horen hoe het met je gaat. Dit kan telefonisch, via Skype, of whatsapp.

Hoe

De behandeling wordt uitgevoerd op een futon. Je kunt gekleed blijven. Neem wel warme kleren mee, want een sessie kan energetisch veel in beweging brengen, wat tijdelijk tot intense kou kan leiden.

Mogelijke werkwijze

De behandeling kan variëren in vorm. Soms kan een de armouring sessie plaatsvinden door middel van een coaching gesprek. Dan kan geluid maken nodig zijn, of kunnen drums of andere instrumenten ingezet worden. Ook kan een sessie deels via een gesprek, deels via lichaamswerk geschieden. Het moment wijst uit wat mag gebeuren.

Voor wie

De-armouring is voor degene die echt de diepte in wil en opgeslagen trauma in de verschillende lagen aan wil gaan. De armouring werkt openend, is spannend maar ook zeer passend in jouw proces van zelfliefde, overgave, en eigen dieptes ontginnen. De- armouring is voor jou die de reis naar binnen volmondig omarmt en aangaat. Durf jij het aan?

Afspraak

Wil je het aan? Voor een afspraak kun je mij bereiken op 06-133 98 561
Is een de-armouring sessie nog een stap te ver? Dan is mijn lomi lomi massage wellicht iets voor jou!

Ik ontmoet je graag.

 

  • €2502 uur
  • €3503 uur
  • €4504 uur