Close
Book your reservation

Massage & Coaching

06 133 98 561

Hallo, wat leuk om je hier te ontmoeten. Mijn naam is Judith Kroon. Ik ben een intuïtief lichaamswerker en een sprankelende, transformerende Zielenfluisteraar/Coach. In mijn werk ondersteun ik klanten die bereid zijn om de diepte in te duiken, en diepere lagen in zichzelf aan durven gaan in hun persoonlijke ontwikkeling, groei en autonomie. Wie ben ik? Nou, laat ik beginnen met jong belegen, geland in mijzelf, eigen wijs, licht, speels, vrij, gevoelig, wakker.

Nu

Zijn is het Leven dat ik meer en meer belichaam
In het Zijn Ben ik, omarm en leef ik mijn eigen Ritme & Flow
In het Zijn Ben ik. In het Zijn Hoef, en vooral Moet ik niks
In het Zijn Ontstaat, Ontvouwt het Leven zich
Is er Overvloed, voel ik mij goed
In het Zijn Omarm ik mijn Hooggevoeligheid
Mijn Kracht is mijn Kwetsbaarheid, Mijn kwetsbaarheid mijn Kracht
Mijn Intuïtie en mijn uitermate goed ontwikkelde Voelsprieten vormen mijn Kompas
Mijn Hoofd, zoveel rustiger, in dienst van mijn Hart, Lijf en Gevoel
Dat is wel anders geweest. Woow, wat een tijd. Wat een Bewust ZijnsVerruiming ben ik sinds 2006 ingeslagen.

Mijn verhaal

Mijn pad naar bovenstaande staat van Zijn is mooi, pittig, uitdagend, dynamisch geweest. Dysmatuur geboren, heb ik couveusetijd meegemaakt. Op twee jarige leeftijd ben ik een tijd uit huis geplaatst met mijn toen pas geboren broer, omdat mijn toen zieke moeder mocht herstellen van een post natale depressie. Deze zaken hebben geleid tot een onderbroken moeder-dochter binding. In mijn jonge jaren en universitaire jaren heb ik een uitdagende vader-dochter relatie ervaren. Drie burnouts, de eerste in 2000, en de daarop volgende elk binnen een bestek van 6 jaar, en nog veel meer hebben mij helpen vormen tot wie ik nu ben.

Ontwaken

De reis terug naar binnen en mijn spiritueel ontwaken zijn ingezet tijdens mijn tweede burnout in 2006. Dit proces is ingezet na het ervaren van een hotstone massage dat ik mijzelf cadeau had gedaan. Ik kwam op de afspraak de massagepraktijk binnen, mij zwaar depressief, zelfs suïcidaal voelend. Dik twee uur later verliet ik de praktijk, met niet alleen een glimlach op mijn lippen; mijn hele lijf lachte. Dit gevoel hield een paar dagen aan. Het effect van de liefdevol verzorgde aanraking had mij zo'n deugd gedaan, daar wou ik meer van weten. Zo ben ik het lichaamswerk in gerold. Het moment dat mijn handen contact maakten met mijn oefenpartner op de massagetafel luidde het begin van de weg terug naar mijzelf. Toen is de reis, terug naar mijn gevoel, er contact mee maken en durven zakken IN mijn lijf is ingezet VIA mijn lijf.

Reis terug naar mijzelf

In mijn ontdekkingstocht heb ik vele wegen bewandeld om de zich in mij aandienende transformatie- en heling processen aan te gaan. Lichaamswerk vormde de eerste stap om uit mijn schijn veilige hoofd terug mijn lijf in te zakken. Aanraken en aangeraakt worden hebben mij langzaam uit mijn overlevingsstand, terug bij mijn gevoel helpen komen, en om er langzaam maar zeker weer op te durven leren vertrouwen. Psychische hulp heeft mij waardevolle inzichten helpen verschaffen in mijn handelen en reageren op situaties. Van daaruit kon ik leren om op een andere manier tegen zaken aan te kijken. Emotioneel, lichamelijk en spiritueel ben ik het pad van heling, herstel en groei ingeslagen.

Laag voor laag ben ik de afgelopen jaren de zich in mij aandienende processen aangegaan. En nog steeds. Stukken en dieptes in mijn vrouw zijn, energiemanagement, geven-ontvangen, eigen liefde, eigenwaarde, zelfvertrouwen, hoofd-hart-buik verbinding, tweelingziel contact, bindingsangst/verlatingsangst, moeder-dochter stukken, heling van stukken in het vrouwelijk collectief, de vrouwenlijn, vader-dochter stukken, man-vrouw heb ik mogen doorleven, doorvoelen, doorzien, zien en helen. Daarin hebben oa systemisch werk, yoga, vrouwencirkels, lichaamswerk, energetisch werk, klank healing, de-armouring, en paarden coach sessies mij flink geholpen.

Mijn groei, transformatie- en rouwprocessen vormen een waarachtige voedingsbron waar ik uit kan putten in mijn praktijkwerkzaamheden. Mijn levenservaring vormt, in combinatie met mijn nieuwsgierigheid naar het leven en het afdalen van diepere lagen in mijzelf, een mooie basis van waaruit ik anderen op mijn praktijk kan en mag begeleiden.

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our Light, not our darkness that most frightens us" ~ Marianne Williamson

Werkwijze

In mijn werk creëer ik een veilige bedding waarin je tot jezelf kunt komen. In een ontmoeting nodig ik jou uit om te zakken, uit je hoofd, in je lijf, uit je denken, in je gevoel. In die ruimte ontvouwt en manifesteert zich vanzelf datgene wat op dat moment gezien/gehoord/gevoeld mag worden. Mijn aanraking Ráákt, Ver-licht, gaat diep.

Mijn Kracht

Ligt in mijn helder voelend vermogen.
Lichtwerk, De Herinnering, De Overgang, Transformatie, Van Hart tot Hart, van Ziel tot Ziel.

Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak 06-13398561 of mail naar info@timeforyoumassage.nl. Tot ziens op de praktijk!

Time for You Massage & Coaching

* Is ontstaan in 2007
* Staat voor Passie, Kracht, Transformatie, Magie, Ont-Wikkeling, Lichtheid, Levenskracht, Eigen-Wijsheid, Ont-Moeten, Flow, Overgang

Mijzelf omschrijvend

Wakker, Eigen-Wijs, Mens-Mens, HoogGevoelig, Helder Voelend, Intuïtief, Open, Speels, Down To Earth, Empathisch, Gedreven, Gepassioneerd, Krachtig, Kwetsbaar, Intens, In Ont-Wikkeling, Rode Slang, Harmoniserend, Vissen, Nieuwsgierig, Leergierig, Ont-Dekkend.

Space Holder, Lichaamswerker, Lichtwerker, Energetisch Werker, Intuitief Coach, Begeleider in Spirituele Groei, Motivator, Inspirator, Ver-Lichter, Way Shower.

Bruggenbouwer

Ik doe graag aan yoga, tai chi, dansen, mountainbiken, wandelen, lichaamswerk.
Ook vertoef ik graag in de natuur, en ben ik graag bij Don, de Tinker, ruin van 8 jaar die ik mag verzorgen.

Ik maak onderdeel uit van PreventiVIO.

Tot voor kort bestuurslid van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
Daar organiseerde ik er oa workshops en leidde ik het bestuur. Het stokje heb ik onlangs doorgegeven, en blijf actief in een adviserende rol voor het bestuur.

Algemene voorwaarden

Massages
Time for You Massage praktiseert massagetechnieken waar diploma’s en certificaten voor zijn behaald. De massages zijn echter geen medische behandeling. Bij medische klachten dient klant met zijn/haar behandeld arts of specialist te overleggen alvorens een massagebehandeling te ondergaan. Bij twijfel kan de behandelaar u verzoeken om goedkeuring ... [lees verder...]

Op mijn praktijk nodig ik je uit om...