Close
Book your reservation

Massage & Coaching

06 133 98 561

Hallo, wat leuk om je hier te ontmoeten. Mijn naam is Judith Kroon. Wie ben ik? Nou, laat ik beginnen met jong belegen, geland in mijzelf, eigen wijs, licht, speels, vrij, gevoelig, lekwakker.

Nu

Zijn is het Leven dat ik meer en meer belichaam
In het Zijn Ben ik, omarm en leef ik mijn eigen Ritme & Flow
In het Zijn Ben ik. In het Zijn Hoef, en vooral Moet ik niks
In het Zijn Ontstaat, Ontvouwt het Leven zich, is er Overvloed, voel ik mij goed
In het Zijn Omarm ik mijn Hooggevoeligheid
Mijn Kracht is mijn Kwetsbaarheid, Mijn kwetsbaarheid mijn Kracht
Mijn Intuïtie, mijn uitermate goed ontwikkelde Voelsprieten vormen mijn Kompas
Mijn Hoofd, zoveel rustiger, in dienst van mijn Hart, Lijf en Gevoel
Dat is wel anders geweest. Woow, wat een tijd. Wat een Bewust ZijnsVerruiming

Burnouts

Mijn pad naar bovenstaand is mooi, pittig, uitdagend, dynamisch geweest. Wil je hier meer over weten? Dat kan. Mijn verhaal tref je hier. Drie burnouts heb ik mee mogen maken. Pittige omstandigheden in mijn jongere leven brachten mij steeds verder weg van mezelf. Scheidende ouders in mijn eindexamenjaar, verlammende faalangst gedurende mijn studententijd, een voor mij in die periode uitdagende relatie met mijn vader. Dit, in combinatie met schuldgevoel, verraad, mijn hooggevoeligheid waar ik toen niet mee om wist te gaan, en chronische stress deden mij uiteindelijk in mijn schijn veilige hoofd vluchten. Daar groeiden en namen de Perfectionist, de Drammer, Juudje-nooit-Genoeg en de Controleur de regie in mij over. Het contact met mijn lichaam en met mijn gevoel raakte ik langzaam aan volledig kwijt. Met twee burnouts binnen een bestek van 6 jaar tot gevolg.

De reis terug naar binnen, mijn spiritueel ontwaken is in de tijd van mijn tweede burnout ingezet na het ervaren van een hotstone massage. Ik kwam de massagepraktijk in, mij heel slecht voelend. Dik twee uur later verliet ik de praktijk, met niet alleen een glimlach op mijn lippen; mijn hele lijf lachte. En dit gevoel hield een paar dagen aan. Het effect van liefdevolle aanraking had mij zo'n deugd gedaan, daar wou ik meer van weten. Als vanzelf ben ik in het lichaamswerk gerold. De dag dat mijn handen contact maakten met mijn oefenpartner op de massagetafel was het begin van de weg terug naar mijzelf.

In mijn ontdekkingstocht terug naar binnen heb ik diverse paden bewandeld om de zich in mij aandienende transformatieprocessen aan te gaan. Lichaamswerk vormde de eerste stap om uit mijn schijn veilige hoofd terug mijn lijf in te zakken. Aanraken en aangeraakt worden heeft mij langzaam uit mijn overlevingsstand, terug bij mijn gevoel helpen komen. Psychische hulp heeft mij waardevolle inzichten helpen verschaffen in mijn handelen en reageren op situaties. Van daaruit kon ik leren om op een andere manier tegen zaken aan te kijken. Emotioneel, lichamelijk en spiritueel ben ik het pad van heling, herstel en groei ingeslagen.

Laag voor laag ben ik de afgelopen jaren de zich in mij aandienende processen aangegaan. En nog steeds hoor. Stukken en dieptes in mijn vrouw zijn, energiemanagement, geven-ontvangen, eigen liefde, eigenwaarde, zelfvertrouwen, hoofd-hart-buik verbinding, tweelingziel contact, bindingsangst/verlatingsangst, moeder-dochter stukken, heling van stukken in het vrouwelijk collectief, de vrouwenlijn, vader-dochter stukken, man-vrouw heb ik mogen doorleven, doorvoelen, doorzien, zien en helen. Daarin hebben oa systemisch werk, yoga, vrouwencirkels, lichaamswerk, energetisch werk, klank healing, de-armouring, en paarden coach sessies mij flink geholpen.

Mijn groei, transformatie- en rouwprocessen vormen een waarachtige voedingsbron waar ik uit kan putten in mijn praktijkwerkzaamheden. Mijn levenservaring vormt, in combinatie met mijn nieuwsgierigheid naar het leven en het afdalen van diepere lagen in mijzelf, een mooie basis van waaruit ik anderen op mijn praktijk kan en mag begeleiden.

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our Light, not our darkness that most frightens us" ~ Marianne Williamson

Werkwijze

In mijn werk creëer ik een veilige bedding waarin je tot jezelf kunt komen. In een ontmoeting nodig ik jou uit om te zakken, uit je hoofd, in je lijf, uit je denken, in je gevoel. In die ruimte ontvouwt en manifesteert zich vanzelf datgene wat op dat moment gezien/gehoord/gevoeld mag worden. Mijn aanraking Ráákt, Ver-licht, gaat diep.

Mijn Kracht/Kernwoorden

Ligt in mijn helder voelend vermogen.
Lichtwerk, De Herinnering, De Overgang, Transformatie, Van Hart tot Hart, van Ziel tot Ziel.

Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak 06-13398561 of mail naar info@timeforyoumassage.nl. Tot ziens op de praktijk!

Time for You Massage & Coaching

* Is ontstaan in 2007
* Staat voor Passie, Kracht, Transformatie, Magie, Ont-Wikkeling, Lichtheid, Levenskracht, Eigen-Wijsheid, Ont-Moeten, Flow, Overgang

Mijzelf omschrijvend

Wakker, Eigen-Wijs, Mens-Mens, HoogGevoelig, Helder Voelend, Intuïtief, Open, Speels, Down To Earth, Empathisch, Gedreven, Gepassioneerd, Krachtig, Kwetsbaar, Intens, In Ont-Wikkeling, Rode Slang, Harmoniserend, Vissen, Nieuwsgierig, Leergierig, Ont-Dekkend.

Space Holder, Lichaamswerker, Lichtwerker, Energetisch Werker, Intuitief Coach, Begeleider in Spirituele Groei, Motivator, Inspirator, Ver-Lichter, Way Shower.

Bruggenbouwer

Ik doe graag aan yoga, tai chi, dansen, mountainbiken, wandelen, lichaamswerk.
Ook vertoef ik graag in de natuur, en ben ik graag bij Don, de Tinker, ruin van 8 jaar die ik mag verzorgen.

Ik maak onderdeel uit van PreventiVIO.

Tot voor kort bestuurslid van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
Daar organiseerde ik er oa workshops en leidde ik het bestuur. Het stokje heb ik onlangs doorgegeven, en blijf actief in een adviserende rol voor het bestuur.

Don, Chuck en Liesje

Algemene voorwaarden

Massages
Time for You Massage praktiseert massagetechnieken waar diploma’s en certificaten voor zijn behaald. De massages zijn echter geen medische behandeling. Bij medische klachten dient klant met zijn/haar behandeld arts of specialist te overleggen alvorens een massagebehandeling te ondergaan. Bij twijfel kan de therapeute u verzoeken om goedkeuring ... [lees verder...]

Op mijn praktijk nodig ik je uit om...