Close
Book your reservation

Massage & Coaching

06 133 98 561

Hallo, wat leuk om je hier te ontmoeten. Mijn naam is Judith Kroon. Wie ben ik? Nou, laat ik beginnen met jong belegen, wel geland in mijzelf, eigen wijs, speels, vrij, wakker, in ontwikkeling.

Zijn is het leven dat ik meer en meer belichaam. In het Zijn ben ik, omarm en leef ik mijn eigen Ritme & Flow. In het Zijn Ben ik. In het Zijn hoef en moet ik niks. In het Zijn ontstaat. Volg ik mijn flow, voel ik mij goed. In het Zijn omarm ik mijn hooggevoeligheid. Mijn kwetsbaarheid is mijn Kracht, mijn intuïtie en mijn lichaamstaal mijn kompas waar ik op mag vertrouwen. Mijn hoofd functioneert steeds meer in dienst van mijn hart. Dat is wel anders geweest. Woow, wat een tijd. Wat een Bewust ZijnsVerruiming. 

Burnouts

Mijn pad naar bovenstaand is wel pittig, uitdagend, dynamisch te noemen. Zo heb ik o.a. drie burn outs mee mogen maken. Pittige omstandigheden in mijn jongere leven brachten mij steeds verder weg van mezelf. Mijn hooggevoeligheid waar ik toen niet mee om wist te gaan. En chronische stress deden mij uiteindelijk in mijn schijn veilige hoofd vluchten. Daar regeerden de Perfectionist, de Drammer, Juudje-nooit-Genoeg en de Controleur in mij. Het contact met mijn lichaam en met mijn gevoel raakte ik langzaam aan volledig kwijt. Met twee burnouts binnen een bestek van 6 jaar tot gevolg.

De reis terug naar binnen, mijn ontwaken is in mijn tweede burnout ingezet. Het is begonnen via mijn lichaam, via aanraking, yoga, leren ademen en lichaamswerk. In de ontdekkingstocht terug naar binnen heb ik diverse paden bewandeld om de zich in mij aandienende transformatieprocessen aan te gaan. Lichaamswerk heeft mij geholpen om uit mijn schijn veilige hoofd terug mijn lijf in te zakken. Aanraken en aangeraakt worden heeft mij beetje bij beetje uit mijn overlevingsstand, terug bij mijn gevoel helpen komen. Psychische hulp, cognitieve gedragstherapie hebben mij waardevolle inzichten helpen verschaffen in mijn handelen en reageren op situaties. Van daaruit kon ik leren om op een andere manier tegen zaken aan te kijken. Emotioneel, lichamelijk en spiritueel ben ik het pad van heling, herstel en groei ingeslagen.

Laag voor laag ben ik de afgelopen jaren de zich in mij aandienende processen aangegaan. En nog steeds. Stukken en dieptes in mijn vrouw zijn, energiemanagement, geven-ontvangen, zelfvertrouwen, hoofd-hart-buik verbinding, bindingsangst/verlatingsangst, moeder-kindstukken, heling van stukken in het vrouwelijk collectief, de vrouwenlijn, vader-dochter stukken, man-vrouw heb ik mogen doorleven, doorvoelen, doorzien, zien en helen. Daarin hebben oa systemisch werk, vrouwencirkels, lichaamswerk, energetisch werk, klank healing, de-armouring, en paarden coach sessies mij flink geholpen.

Mijn groei, ontwikkelings- en transformatieprocessen vormen een waarachtige voedingsbron waar ik uit kan putten in mijn praktijkwerkzaamheden. Mijn levenservaring vormt, in combinatie met mijn nieuwsgierigheid naar het leven en ontdekkingstocht naar diepere lagen in mijzelf, een mooie basis van waaruit ik anderen op mijn praktijk kan begeleiden.

Op mijn praktijk nodig ik mijn klanten uit om dichter bij zichzelf te komen, door hun lijf te openen te openen, om dichter bij zichzelf te komen in opening up their bodies to get back in their natural radiant state, where I believe it is supposed to be.

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our Light, not our darkness that most frightens us" ~ Marianne Williamson

Werkwijze

In mijn werk creëer ik een veilige bedding waarin je tot jezelf kunt komen. In een ontmoeting nodig ik jou uit om te zakken, uit je hoofd, in je lijf, uit je denken, in je lijf, en gevoel. In die ruimte ontvouwt en manifesteert zich vanzelf datgene wat op dat moment gezien/gehoord/gevoeld mag worden. Mijn aanraking Ráákt, Ver-licht, gaat diep.

Mijn Kracht

Ligt in mijn helder voelend vermogen. In het gesprek/aanraking nodig ik jou uit om dichter bij jezelf te komen, om jezelf op diepere lagen te ontmoeten. Ik zie jou en jouw potentie, en wakker dat Sprankelende Licht in jou graag aan om te stralen. 

Nieuwsgierig geworden? Ik ontmoet je graag. Bel voor een afspraak 06-13398561 of mail naar info@timeforyoumassage.nl. Tot ziens op de praktijk!

Time for You Massage & Coaching

* Is ontstaan in 2007
* Staat voor Passie, Kracht, Transformatie, Magie, Ont-Wikkeling, Lichtheid, Levenskracht, Eigen-Wijsheid, Ont-Moeten, Flow, Overgang

Mijzelf omschrijvend

Bewust, Eigen-Wijs, Mens-Mens, HoogGevoelig, Helder Voelend, Intuïtief, Open, Speels, Down To Earth, Empathisch, Gedreven, Gepassioneerd, Krachtig, Kwetsbaar, In Ont-Wikkeling, Rode Slang, Harmoniserend, Waterman-Vissenvrouw, Nieuwsgierig, Leergierig, Ont-Dekkend.

Space Holder, Lichaamswerker, Lichtwerker, Energetisch Werker, Intuitief Coach, Begeleider in Spirituele Groei, Motivator, Inspirator, Ver-Lichter, Way Shower.

Bruggenbouwer

Ik doe graag aan yoga, tai chi, dansen, mountainbiken, wandelen, lichaamswerk.
Ook vertoef ik graag in de natuur, en ben ik graag bij Don, de Tinker, ruin van 7 jaar die ik mag verzorgen.

Ik maak onderdeel uit van PreventiVIO.

Met een heel fijn team runde ik tot voor kort de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
Daar organiseerde ik er oa workshops en leidde ik het bestuur. Het stokje heb ik onlangs doorgegeven, en blijf actief in een adviserende rol voor het bestuur.

 

Don, Chuck en Liesje

Algemene voorwaarden

Massages
Time for You Massage praktiseert massagetechnieken waar diploma’s en certificaten voor zijn behaald. De massages zijn echter geen medische behandeling. Bij medische klachten dient klant met zijn/haar behandeld arts of specialist te overleggen alvorens een massagebehandeling te ondergaan. Bij twijfel kan de therapeute u verzoeken om goedkeuring ... [lees verder...]

Op mijn praktijk nodig ik je uit om...