Close
Book your reservation

Massage & Coaching

06 133 98 561

Onvoorwaardelijk Lief Hebben

By in Blog with 0 Comments

 

Ik kán niet anders
Dan jou liefhebben
Onvoorwaardelijk

Punt

En Jah
Soms begrijp ik jou niet
Soms voel ik boosheid
Frustratie
Onmacht
Machteloosheid

Soms voel ik een intens diep Verdriet
En ervaar ik
Ik- sta- erbij- en- kijk- ernaar momenten

Soms voel ik mij machteloos

Ik zie het gevecht
Gaande in jou
Ik zie je
In je stukken
En in de oneindige Dieptes
Waar je in kunt Afglijden en Verdwijnen

Soms vraag ik mij af
Zie je het niet Lief mens
Zie je niet wat je doet
Wat je toelaat
Wat je te doen hebt

Dat je dit of dat…
Je hebt álles in huis om…

Ja
Die momenten heb ik zeer zeker

Hierin kán ik niet anders
Dan jou lief hebben
En er voor je zijn

En dat is
Waar ik voor sta
En altijd zal staan

I got your back
Ik sta naast je
Mocht je er behoefte aan hebben

Je hebt jouw weg te gaan
Ik kan en mag het niet invullen
Voor jou
Je hebt zelf je zaken
te Dragen en aan te Gaan
Of niet

Hoe hard
Bij momenten
Mijn vingers jeuken
En Mijn hele wezen
Trilt van …. WAAAAAA

Ik kan het pad
De weg die je bewandelt
De keuzes die je maakt
Alleen maar respecteren
Niet meer, niet minder

Ik kán jou alleen maar lief hebben
En er voor je zijn

 

Mijn hand is uitgestoken
Altijd
Voor jou
Je bent mijn vriendje
Ik heb je lief

Dikke kus


Mocht deze tekst jou antwoorden geven of inspireren, laat het mij weten. Ik zie jouw feedback met genoegen tegemoet. Je bent welkom om je waardering en ervaring hieronder te delen. 

Voel je je geroepen om iets terug te doen omdat mijn tekst jou inspireert, ook dat kan en mag. ✨ 🙏 ✨

Doneren kun je hier op paypal.me/JudithKroon  

Alvast bedankt!

Share This
About The Author
Judith Kroon

Judith Kroon is een sprankelende transformerende aanwezigheid. Haar missie is om haar klanten in hun eigen kracht te begeleiden en om hun werkelijkheid, waar nodig, aan de tand te voelen. * Judith schrijft over zaken die zij beleeft, transformatie processen waar zij doorheen gaat, zaken die haar bezig houden, interesseren. Innerlijke mijmeringen. Ter inspiratie, innerlijke voeding. * Judith is Lichaamswerker, lichtwerker, energetisch werker, Bewust Zijn coach, Zielen gids, begeleider in spirituele groei, rouwwerker, inspirator. * Judith is hoog gevoelig, intuïtief, open, speels, down to earth, empathisch, gedreven, doorzetter, gepassioneerd, krachtig, kwetsbaar, in ontwikkeling, nieuwsgierig, leergierig. * Het leven ervarend, belevend en ont-dekkend, gaat haar processen aan, doorleeft, transformeert, verlicht. * Mens-mens, vissen, rode slang toon 8, harmoniserend, bruggenbouwer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.