Close
Book your reservation

Massage & Coaching

06 133 98 561

Klankschalen

By in Blog with 0 Comments

Vanmiddag meldden de klankschalen zich. Ze gaven aan ingezet te willen worden tijdens de net verzorgde sessie. En zo geschiedde.
Kort daarop ontving ik een klant, die in scheiding ligt. Ze is net verhuist naar een andere woning. Het scheidingsproces is in volle gang.

Klant voelt aan alle kanten dat ze me-time in mag lassen. Het gebeuren brengt de nodige stress met zich mee. Ze heeft een leuke baan, maar kan zich daar niet al te best concentreren. Het voelt raar om nu in een andere woning te leven, geeft ze aan. Veranderingen met twee jonge kinderen is pittig. Ze voelt veel spanning rondom haar nek en bovenrug. Ze heeft behoefte aan ontspannen.

In tunend op haar energieveld, vroeg haar lichaam om heeel veel zachtheid, en trage, lange massage bewegingen. Met lekker veel warme sesamolie en hot stones heb ik haar meegenomen, op reis, in stilte en zachtheid. De trilling en klanken van de schalen deden klant uiteindelijk helemaal in de overgave komen, uit het hoofd, en een diepe rust en ontspanning in.

“Woow, wat was dat lekker zeg, de klankschalen voelen. Oh, ik was meteen helemaal weg, diepere lagen in. Ongelofelijk wat de klanken met je doen. Ze werken door, op meerdere lagen. Jouw aanraking doet wel wat met je. Dank je wel! :)”, aldus klant.

Jup, soms melden bepaalde tools zich uitdrukkelijk als ze erbij willen zijn, of ingezet willen worden tijdens een sessie. Soms mag ik een bepaalde geur, of een geur mengsel maken, afgestemd op een specifieke klant. Soms mag ik boodschappen doorgeven in de vorm van inspiratie kaarten die ik voordat de sessie begint mag trekken en leggen. Op andere momenten mag ik ter plekke, tijdens de sessie, tarot of andere kaarten inzetten. Gepaste muziek bij deze behandeling dient zich ook vaak aan. Een of allebei mijn healing drums willen soms wel, en soms echt niet in de praktijkruimte aanwezig zijn. Stemvorken, bamboe tools, hot stones, cups, grondwerk, tafel- armen of, voetwerk; ik ga altijd af op mijn ingevingen, of op wat mij aangereikt wordt. Die kloppen altijd.


Mocht deze tekst jou antwoorden geven of inspireren, laat het mij weten. Ik zie jouw feedback met genoegen tegemoet. Je bent welkom om je waardering en ervaring hieronder te delen. 

Voel je je geroepen om iets terug te doen omdat mijn tekst jou inspireert, ook dat kan en mag. ✨ 🙏 ✨

Doneren kun je hier op paypal.me/JudithKroon  Alvast bedankt!

Share This
About The Author
Judith Kroon

Judith Kroon is een sprankelende transformerende aanwezigheid. Haar missie is om haar klanten in hun eigen kracht te begeleiden en om hun werkelijkheid, waar nodig, aan de tand te voelen. * Judith schrijft over zaken die zij beleeft, transformatie processen waar zij doorheen gaat, zaken die haar bezig houden, interesseren. Innerlijke mijmeringen. Ter inspiratie, innerlijke voeding. * Judith is Lichaamswerker, lichtwerker, energetisch werker, Bewust Zijn coach, Zielen gids, begeleider in spirituele groei, rouwwerker, inspirator. * Judith is hoog gevoelig, intuïtief, open, speels, down to earth, empathisch, gedreven, doorzetter, gepassioneerd, krachtig, kwetsbaar, in ontwikkeling, nieuwsgierig, leergierig. * Het leven ervarend, belevend en ont-dekkend, gaat haar processen aan, doorleeft, transformeert, verlicht. * Mens-mens, vissen, rode slang toon 8, harmoniserend, bruggenbouwer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.