Close
Book your reservation

Massage & Coaching

06 133 98 561

Herstellen van de griep

By in Blog with 0 Comments

Vandaag zorg ik in zachtheid voor mijzelf
Terugkomend van de griep voel ik mij
Hoesterig, draaierig in het hoofd, erg moe
Dovig, watterig in de bovenkamer
Weinig puf, stramme en verkrampte spieren
Een stijve rug, zeurende nek en wang…

Mijn lijf vraagt
Om stilte
Om zorg
Om rust
Om even niks
Om liefdevolle aandacht
Om Zijn

Sinds afgelopen woensdag
Vertoeft ondergetekende
Volledig in de Hermit modus
In de Overgave
In de Verstilling
Niemand om mij heen
Alleen in de stilte

Mijn lijf is aan het opruimen
Er komt met momenten het eea voorbij
Herinneringen
Die gezien willen worden
Om dan weer op te lossen

Verdriet, ja, grappig
Komt in momentjes
Ineens omhoog
Als een fel brandje
Een paar tranen biggelen over mijn wangen
Aanwezig Zijn bij de paar tranen die vloeien
Is het enige wat nodig is

Redenen waarom ze zich aandienen
Ik voel er geen
Ik hoef het niet te begrijpen
Zo snel de tranen komen
Zo ebt het verdriet ineens ook weer weg

Triggers zijn er met momenten
Van diepe Ontroering
Van bewogenheid
Compassie
Onvoorwaardelijke Liefde

Ja, mijn lijf vraagt om liefdevolle aandacht
Het vraagt om rust
Het vraagt om lummelen
Het vraagt om Me time
Er even alleen maar voor mijzelf Zijn
Een pas op de plaats

Self Care

Vandaag heb ik mijzelf
Een thaise yoga massage cadeau gedaan
Dat heeft mij goed gedaan
Verder heb komende week een ayurvedische sessie gepland
Mijn lijf vraagt erom
En ook aan een facial
Die ook geboekt is
Ohh, self care, I love it

Nu weer lekker de stilte in
Just Me and my cat,
Tea, chocolate, grog
Bank, deken, kruik
Wollen sokken, wollen trui, golden milk
Dagboek, laptop, kaarten trekken
Ciao World, catch you later
I’m off
Hmmmm, genieten

Zelfzorg
Me time
Alone
Verstilling
Essentieel om op krachten te komen


Spreekt deze tekst jou aan? Geeft het jou antwoorden of brengt het jou op ideeën? Laat het mij weten. Je bent welkom om je waardering en ervaring hieronder te delen. Ik zie jouw feedback met genoegen tegemoet. 

Voel je je geroepen om iets terug te doen omdat mijn tekst jou inspireert, ook dat kan en mag. ✨ 🙏 ✨

Doneren kun je op https://paypal.me/JudithKroon 

Bedankt!

Share This
About The Author
Judith Kroon

Judith Kroon is een sprankelende transformerende aanwezigheid. Haar missie is om haar klanten in hun eigen kracht te begeleiden en om hun werkelijkheid, waar nodig, aan de tand te voelen. * Judith schrijft over zaken die zij beleeft, processen waar zij doorheen gaat, zaken die haar bezig houden, interesseren. Innerlijke mijmeringen. Ter inspiratie, innerlijke voeding. * Judith is Lichaamswerker, lichtwerker, energetisch werker, Bewust Zijn coach, begeleider in spirituele groei, inspirator. * Judith is hoog gevoelig, intuïtief, open, speels, down to earth, empathisch, gedreven, doorzetter, gepassioneerd, krachtig, kwetsbaar, in ontwikkeling, nieuwsgierig, leergierig. * Het leven ervarend, belevend en ont-dekkend, gaat haar processen aan, doorleeft, transformeert, verlicht. * Mens-mens, vissen, rode slang toon 8, harmoniserend, bruggenbouwer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.