Close
Book your reservation

Massage & Coaching

06 133 98 561

Wat klanten zeggen

Peggy Winthagen: Ik ben iemand die midden in het leven staat. Ik wil, doe en kan veel. Soms iets te veel. Het dagelijkse leven is zo hectisch dat mijn aandacht meestal naar mijn omgeving gericht is. Er ontstaan bij mij dan klachten als: spierspanning, pijn in de onderrug, mij heel lijf zit dan vast. Voor mij voelt de massage elke keer als een moment van thuiskomen in mijn eigen lichaam. Het is voor mij belangrijk om me weer te herinneren aan mezelf. Het is een moment van rust en ontspanning en brengt nieuwe inzichten, alsook de warme gesprekken, de wijze woorden van Judith die een heel opluchtend gevoel en fijne sfeer geven.
Ik ben heel dankbaar dat Judith op mijn weg is gekomen. Je komt er helemaal tot rust en kunt echt genieten van de massage!! Ik raad het iedereen aan om meer zo'n moment aan zichzelf te gunnen

Rene: Ik heb Judith leren kennen via de stoelmassages bij mijn werkgever en heb daarna de stap gewaagd om ook een volledige massage te ondergaan. Van tevoren was ik nogal sceptisch en afwachtend, maar er ging een wereld voor me open. Vergelijk het een beetje met een oude postkoets die door de bergen trekt. Mijn postkoets bevatte allerlei bagage, waarvan sommige oude bagage me alleen nog maar tegenhield. Judith heeft de riemen om die bagagestukken losgemaakt waardoor ik met mijn postkoetsje nu veel makkelijker uit de diepe dalen kan klimmen en ik wat langer kan genieten van de weg naar de volgende piek.

Jelle: Ik heb Judith ervaren als een heel open en positief persoon. Ze creëert een hele fijne veilige omgeving. Dit was mijn eerste behandeling bij haar, en ik vind het vaak lastig om goed te ontspannen in een nieuwe omgeving en bij een onbekende behandelaar. Maar door de veilige en vertrouwde sfeer kon ik me vanaf het begin als vanzelf helemaal overgeven aan de behandeling. Ik heb de intuïtieve behandeling ondergaan. Ik heb al vaak massages en behandelingen gehad, bij verschillende therapeuten, maar deze behandeling was echt van een niveau dat ik nog nergens anders heb ervaren. Judith wist meteen precies de juiste plekken te vinden met precies de juiste druk en aanraking. Ze wist precies de juiste snaar te raken met haar behandeling, waardoor alle spanning, en de emotie die hierin zat opgeslagen, helemaal los mocht komen. Dit bracht een weldadige ontspanning, zelfs op plekken waar ik helemaal niet door had dat er daarvoor überhaupt spanning had gezeten. Na afloop van de behandeling voelde ik me helemaal warm, ontspannen en vrolijk, en heb ik nog dagenlang met mijn hoofd in de wolken gelopen. Ik zou het iedereen aanraden om een behandeling bij Judith aan jezelf cadeau te geven!

M.: Bedankt voor de bijzondere ervaring met jouw handen en energie. Ik weet zeker dat als ik met jou laag voor laag mag afpellen er nog meer mag gebeuren.

Roger: Deze intuïtieve massage was wel de beste behandeling die ik ooit in mijn leven heb ervaren. Bedankt. Super geweldige ervaring!

Ricardo G.: Ik heb vannacht sinds lange tijd 7 uur achter elkaar doorgeslapen. Ben blij dat ik bij jou terecht gekomen ben. Was een heerlijke ervaring. Tot snel weer.

Sander G.: Je massage gisteren heeft me goed gedaan! Mooi om de impact te ervaren, fijn om te voelen wat je (met me) doet. Mijn lijfelijke en emotionele reactie op jouw aanraking, doorduwen en beweging bracht me bijv. verdriet, maar ook een enorm diepe rust, vrijheid en overgave. Ik voelde aanraking met een ziel. Ik voelde mezelf liggen, bewust en duidelijk. Ik voelde geen beweging om de beweging, geen technisch kunstje, maar iets passend bij mijn moment. Daardoor voelde het vertrouwd, als thuis. En ik zou haast vergeten dat het vooral ook heerlijk lekker genieten was. Dankjewel!

Bert: Bedankt voor weer een mooie sessie. Mooi wat we mogen delen. Synergie. Mooie flow samen. Twee eenheid. Dank je wel Judith Bas: Wow, wat een bijzondere ervaring was dit. Dit heb ik nooit meegemaakt. Wat een fijne bedding, wat Heerlijk, de reis waar je mij in hebt uitgenodigd. Wat voel ik me vrij en bevrijd. Dank je wel.

B.: Lieve Judith, de kashmirische massage het was zooo fijn... Ik geniet er nog van na. Je bent geweldig!

Nicole: ik ben door mijn fysiotherapeut gewezen op jouw praktijk. Wat een bijzondere ervaring heb ik bij jou mee mogen maken. Wat een absoluut aangename kennismaking met jou en jouw manier van aanraken.

Iris(07/2015): Jee wat heb jij een goddelijke handen! Iedere aanraking even bewust en liefdevol

Hubert: Was voor mij 'n geweldige ervaring, Judith masseert echt met gevoel wat mij diep raakte kwam ik wel achter, ik ga zeker nog 'n keer terug!!

Pie: In de 7 jaar dat ik nu bij jou voor regelmatige behandelingen kom, blijf je mij keer op keer verbazen. Geen enkele sessie is hetzelfde, en elke keer als ik het gevoel heb dat je jezelf hebt overtroffen, weet je mij de keer erop weer zo ongelofelijk te verrassen. Je hebt een bijzonder bijzondere gave. Anne-Marie: Koesterend, warm, ontspannend, helend, wauw! Deze woorden beschrijven de massage die ik vandaag heb mogen ontvangen. Dank je wel lieve Judith!

Veronika: ‘Deze behandeling staat met stip op nummer een. Je weet precies op de juiste plekken te zijn die aandacht nodig hebben. Wow, ik ben sprakeloos. Graag wil ik kijken of we op regelmatige basis een afspraak kunnen inplannen bij mij thuis. Dank je wel!'

Grace: Jeetje he, ik weet het niet hoor, maar wie ben jy? Jouw aanraking is magisch, ongelofelijk liefdevol, koesterend. De manier waarop jy mij op een gegeven moment vastpakte en wiegde, doe ik ook met mijn kind. Wat zaaalig was dat. Ik had op dat moment het gevoel alsof jy mijn moeder was'

Larske: Hoi Judith, ben nog na aan het genieten van de lekkere massage. Ik heb me voorgenomen om mezelf dit vaker cadeau te doen. Dus tot snel, dankjewel’

Michel: .. het voelt nog altijd als een bevrijding bij jou te zijn geweest voor een behandeling. Vanmiddag bij de fysio. Benieuwd wat ze daar gaan zeggen...net terug van de fysio. En ze gaan het op een andere manier proberen. Dank je, you met de magic hands...

Emiel: Ik zou de hele dag op jouw massagetafel kunnen liggen.

E.: Ik weet niet wat er gebeurd is, maar ik loop hier een stukje harder en alles gaat vanzelf!Beste Judith, als dit zich doorzet (hoe ik me nu voel), dan ben ik volgende week al bij je. Pols is stijf, maar lijkt minder uit te steken. (Een dag later) Hele dag geen pijn aan pols gehad. Het lijkt zelfs iets minder dik. Nogmaals dank!

Ron: oh, dat is te lang geleden dat ik voor het laatst bij je ben geweest. Dit doet mij ontzettend goed. Ik wil niet opstaan. Wat heerlijk ontspannend was deze sessie. Gouden handjes heb je!

A. S.: jouw kracht zit hem erin dat jy feiloos weet waar je zijn moet. En daar zijn woorden niet voor nodig. Je weet de vinger zeer snel op de zere plek te leggen en precies dat te geven en daar te zijn wat op dat moment nodig is. Waarachtig!

G.: De vorige keer dat ik bij jou ben geweest heeft mij ontzettend goed gedaan. Ik voelde me super na de sessie! Ik laat me graag weer intuitief door jou onder handen nemen. Je weet precies wat ik nodig heb. Patrick G.: Geweldig werk geleverd. Was erg goed. Jouw behandeling heeft veel gedaan. Ik heb me de hele dag prima gevoeld. Sterker, soepeler. Tot over een maand.

B.: Nogmaals dank voor de supermassage. Mijn schouders/nek zijn je erg dankbaar. De intensieve behandeling, de diepte die je opzocht was precies wat ik nodig had. Ben blij... Andreas S: In een jaar tijd ben ik 30 kilo aangekomen door stress op mijn werk. Graag begin ik de reis weer terug naar mezelf, en vraag jouw hulp hierin. Fantastisch hoe jy de plekken weer weet te vinden die aandacht nodig hebben. Heerlijk losgemaakt heb je me. Tot over twee weken.

Hans van W. (restaurant Beluga) (01/2014): Dit was een heel bijzondere behandeling. Ik voel me niet snel geraakt. Jy bent de tweede die mij middels een massagesessie weet te raken. Bijzonder hoor. Mensen zoals jy hebben we nodig in Maastricht. Mij zie je op korte termijn weer terug.

Lilian: Hallo Anita en Judith, ik vond het een bijzonder massage. vooral dat ik het kon voelen. Vier liefdevolle handen. Eindelijk zoveel liefde wat in mijn lichaam mocht instromen, ik kon het ook ontvangen. Ik heb veel aan deze sessie gehad is veel van me afgevallen. Ik voel me goed, ook naar de operatie toe. Anita  en Judith ik ben jullie erg dankbaar voor deze mooie ervaring. Lieve groetjes en een warme knuffel voor jullie Lilian.

Bert: Hoi Judith, ben goed bezig met de triggerpoints en boek beetje bij beetje winst. Ik moet geduld hebben, dat hoort bij de blessure van een golfers elleboog. Het pijnpunt is nu kleiner bij mijn elleboog.

Maurice: Hoi Judith, het heeft me echt goed gedaan gisteren. Ik voel me een stuk beter, niet meer zo verdrietig en niet meer zo ‘vast’. Dus je bent echt goed in je werk! Gisteren na de massage nog wel wisselend ontspannen en verdrietig zoals je zei.

Joost (5/2013) Ik heb ontzettend veel massages ondergaan. Wat ik bij jou ervaren heb is verreweg fenomenaal en met stip het beste. Je weet precies waar je zijn moet. Na de behandeling van een uur had ik het gevoel wel 2 uur behandeld te zijn. Wow...

Selma (5/2013): Jy beschikt over een ongelooflijk helende aanraking.

Dieke: Wat voor mij een mooie ervaring was, was dat je op een heel 'luchtige'/ open manier deelt wat er in jou opkomt /wat voor beelden je krijgt tijdens het masseren, zonder enige invulling van wat het kan zijn en daardoor mij de ruimte gaf om dingen te delen als dat zo zou voelen voor mij. Verder was je aanraking precies goed voor mij qua diepte / en tegelijk prettigheid. Heel fijn.

Marynka: Meesterlijk, jou handen! Je geeft mij precies wat ik nodig heb.

Frank H. (4/2013) Wat een ervaring, de manier waarop je de behandeling opbouwt, je werken met de stenen, de heerlijke warme olie die je gebruikt... Ow he, wat een ervaring... Het klopt helemaal... Ik zou zo nog 3 uur kunnen blijven liggen! Wat een ontspannende sessie. Ik ben zelfs geloof ik weg geweest.. Voor herhaling vatbaar Judith. Ik kom zeer zeker terug!

Jeu (4/2013) Wel heel bijzonder wat jy doet. De diepte, intensiteit en de totale overgave waarmee je de ander aanraakt.. Dat moet je kunnen... Voelt heel fijn, dank je wel!

Frank 4/2013 Wow, jouw behandeling ging diep. Ik ben ver weg geweest. Ik moet even landen. Je weet de gevoelige plekjes wel te vinden. Ik ervaar nu ruimte, ruimte in mezelf, en naar buiten toe. Dank je wel Judith.

Renate 4/2013 Ik vind jou behandeling heerlijk. Ik zit ontzettend vast op plekken. Aangeraakt worden en voelen dat iemand je met liefde masseert is super fijn! Goed en diep ontspannend. Ik zakte lekker weg in een diepe trance. Je weet de plekken die extra aandacht nodig hebben goed te vinden.

Ron 4/2013 Je bent een engel met gouden handen! Waar heb je je vleugels gelaten? Ik heb me in tijden niet meer zo goed gevoeld. Ik dacht lekker in mijn lijf te zitten, totdat jy op onderzoek uitging. Tijdens de behandeling kom ik tot de ontdekking hoe ik in mijn vel zit... Dank je wel Judith. Ik kan er weer tegenaan. Je ziet me binnenkort weer terug...

Anne-Marie K. (02/2013) Ik heb meerdere behandelingen bij verschillende masseurs ondergaan. Ik kom qua beste met stip steeds terug bij jou. Jy hebt en geeft iets speciaals, zoveel meer dan puur sec een behandeling... nogmaals, bedankt voor de heerlijke massage. Ik ben thuis direct op de bank in slaap gevallen en ben nu nog in een relax modus. :-)) Mij zie je snel weer terug. Heer-lijk!

Ruud G. (12/2012) Iedere keer als ik bij jou voor een behandeling kom heb je weer met iets nieuws waar je mij mee behandelt. Geen enkele behandeling is hetzelfde. Altijd vertrek ik met een positief, goed gevoel dat dagen aanhoudt. De gesprekken die we hebben zijn voedend en zetten mij ook thuis verder aan het denken. De muziek, de sfeer die je creëert, je aanraking zijn allemaal top ingrediënten die maken dat ik graag bij je kom voor de fijne sessies bij jou. Keer op keer doen je behandelingen mij goed.

Bas S. (12/2012) Wie had gedacht dat ik vanmiddag bij jou op tafel terecht zou komen. Judith, je hebt gouden handen!

Nicolle (10/2012) Wat een super ervaring op warm water kussens! Ik voel me gedragen. En de warmte van de kussens helpt me des te harder ontspannen. Judith, je hebt gouden handen. Jouw aanraking, de onvoorwaardelijke liefde die je geeft hebben mijn vriendin en mijzelf enorm goed gedaan! ...

J.W. (8/2012) ... Hallo Judith, deze sessie was nog intenser dan de vorige keer. Je hebt gouden handen! Bij jou lukt het me volkomen ontspannen te zijn. Mijn gedachtestroom kan hier echt tot rust komen. Ik kan loslaten. De behandeling werkt lang door en helpt me de zaken weer in perspectief te zetten. Dank je wel!...

H.K. (2012) Ik ben regelmatig bij Judith voor een intuïtieve behandeling. Mijn ervaring is dat het mij iedere keer naar dimensies brengt die voor mij rustig, veilig, liefdevol en vertrouwd aanvoelen. Judith weet de juiste afstemming te vinden voor waar het lichaam, de ziel op dat moment eigenlijk aan ondersteuning, aan heling, aan voeding om vraagt. Vragen die moeilijk in woorden zijn uit te drukken, want alles hangt met elkaar samen. Door haar intuïtieve kracht in te zetten weet Judith de juiste plekken diep, to the point te beroeren. Na de behandeling voel ik dat stukken zijn opgeruimd en dat er ruimte is gecreëerd voor nieuwe dingen. Ik verlaat de praktijk met een ontspannen, voedend, fijn gevoel. Het gevoel van rust werkt lang na de behandeling door. Een heerlijke ervaring.

Z. (03/2012) ... Dit was een super ervaring zeg?! Je hebt veel meer gegeven dan alleen een hotstone massage. Ik voel het verschil nu al.

Mick, 13 jaar (03/2012) ... Een massage bij Judith is geen eenmalige beleving. Het is een ervaring die je bij blijft...

R. vd A. ...Het is ongelooflijk. Ik had dit veel eerder moeten doen. Ik kwam bij Judith op de praktijk met veel last van mijn onderrug, schouders en vaak pijn in mijn linker dij ( soms heel erg). Ik ben touringcar chauffeur en rij veel naar buitenland. Dit geeft ook veel stress tussen mijn oren en lichaam. Het effect van de behandeling is geweldig! Judith weet haarfijn de pijnlijke punten te vinden en te behandelen. Daarnaast masseert ze het lichaam heerlijk los. Wat een ruimte, openheid, verlichting en soepelheid ervaar ik in mijn lijf. Ik voel me stukken lichter! Ik ga de busreis van de komende 10 dagen weer ontspannen tegemoet... En je triggerpoint bal zit in mijn tas en haal ik regelmatig tevoorschijn om er mijn rug mee te behandelen...

M. S. :...Het gaat nog steeds goed met de duizeligheid ondanks drukte..wel aan de nek blijven werken en warmte doet goed. Nogmaals bedankt,was ook leuk om jou te leren kennen! Zal je zeker aanbevelen... 🙂

M.: ...Bedankt voor de heerlijke behandeling gister, die hot stones waren echt heel fijn! Ik voelde me erna ditmaal in het geheel veel beter,"on top of the world" en heb veel gedaan. De misselijkheid was weg,hoop dat dat vandaag bij het werk ook zo blijft. Wel was ik na allerlei administratie weer stijf in nek..dus dat blijft een trigger waar ik aan  moet werken. Nu veel spierpijn in nek. Nogmaals erg bedankt! ...Beste Judith, Er is duidelijk van alles in gang gezet door de massage van gisteren. Ik ben wel nog steeds duizelig,maar de misselijkheid is een stuk minder....

Pascal J. ...Ik heb afgelopen jaar meerdere massages uitgeprobeerd via Groupon. Van de vele behandelingen die ik heb ervaren staat jouw manier van aanraken met stip op nummer 1. Je hebt gouden handen! Ik heb je gemist. Heerlijke ontspannen behandeling, dank je wel!....

Antoine D. ... Bij jou durf ik me helemaal over te geven. Je manier van aanraken is uitermate elegant, ja, elegant is het woord wat bij me opkomt bij jou manier van aanraken. Wat een heerlijke ontspannende sessie. Judith, dank je wel. Ik kom deze week weer....

Franco H. ...Heerlijk ontspannend, doet goed... Dit heeft een mens op zijn tijd nodig. Dank je wel Judith. Je ziet me binnenkort weer terug...

Herbergs De silent spirit massage was heftig, maar ik voel me weer als herboren! Mooie lokatie en er wordt alle tijd voor je genomen. Top!

Tina ben op een vrijdag verast geworden met een hotstone, ontspanningsmassage ik voelde me erg op mijn gemak en ze namen zich zeker de tijd. En de rust wat ze uitstraalde. In een woord geweldig. Is zeker voor herhaling vatbaar

Bert Als tegenhanger voor het drukke en jachtige bestaan zocht ik naar voldoende compensatie. Die heb ik ruimschoots gevonden bij Time for You Massage. Je voelt je er heel erg welkom en krijgt alle aandacht. De omschrijving; je gaat als herboren en met sprankelende energie weg is niet overdreven. Vakmanschap, grote klasse, en eenieder aan te bevelen. dank je wel

Pie Ik heb kortgeleden een vierhandsmassage van jullie mogen ondergaan.dit was een geweldige belevenis!Het beste wat ik in ruim 10 jaar gemasseerd worden heb meegemaakt!Dank jullie wel Chantalle Afgelopen dinsdag zijn wij er geweest voor een duo-massage. Het was in een woord perfect, je hebt er alle rust en alle energie steken ze erin. We gaan zeker nog n keer terug.