Close
Book your reservation

Massage & Coaching

06 133 98 561

De Magische Dans

By in Blog with 0 Comments

“Ik merk dat jij liever afstand neemt
Ik doe jou geen goed meer.
In tegendeel
Ik beschadig je.”

Mij beschadigen kun je niet
Of ik moet het toelaten
En daar waak ik voor

Met mij gaat het inmiddels weer
Me ok
I bounced back

In verbinding met jou
Om wie ik geef
Ben ik, Sta ik
En ga de Dans met jou aan

In de laag waarin ik jou tot op heden ervaar
De frequentie waarin je tot op heden kiest te vertoeven, te weten:
Ego bewustzijn
Jouw pijnlichaam
Zwaarte
Negatief denken
Plaatjes
Vorm
Oordelen
Beoordelen
Pijn
Schuld
Illusies
Manipuleren
Gemanipuleerd worden
Buitenkant
De schuld bij anderen leggen

Gedij ik slecht
Ja, Kost het mij energie
En blijf ik op gepaste afstand
Om mijzelf te beschermen

In verbinding met jou
Om wie ik geef
Ben Ik, Sta Ik
En Dans met Jou
Op Eigen Wijze
Onze Kosmische Dans
Waar Alleen Jij en Ik de Melodie van Horen

Met Jou
Ervaar ik een bijzondere band
Die teruggaat
Waaay back

Een band waarin veel is gebeurd
Toen
En Nu
Jij
Voor Mij Bijzondere Spiegel

In ons Contact
Hier, Nu
Hebben Wij iets te Doen

In ons Contact
Zit Potentie
Zit Groei
Zit Heling
Dat Leef ik
Zo Ervaar en (Be)Leef Ik

In Verbinding met Jou
Van Wie ik Hou
Ben Ik, Sta ik
En Dans met Jou
Een Magische Dans
Waar Onze Harten het Ritme van Kennen

De Vorm
Van onze Verbinding
Gaat Voorbij
De wel bekende
Geijkte paden

“Ik merk dat jij liever afstand neemt
Ik doe jou geen goed meer.”

Kijk, Voel, Reik maar uit
Ik Ben Er
Ik Sta Lief Mens
Voor jou
Naast jou

In verbinding met jou
Ben ik
Sta ik
Gaat mijn Hart Open
Gewoon, dit gaat Vanzelf

Relateren
Doen wij
Op onze Eigen-Wijze manier
Ik Zie Je
En Heb je Lief

Share This
About The Author
Judith Kroon

Judith Kroon is een sprankelende transformerende aanwezigheid. Haar missie is om haar klanten in hun eigen kracht te begeleiden en om hun werkelijkheid, waar nodig, aan de tand te voelen. * Judith schrijft over zaken die zij beleeft, processen waar zij doorheen gaat, zaken die haar bezig houden, interesseren. Innerlijke mijmeringen. Ter inspiratie, innerlijke voeding. * Judith is Lichaamswerker, lichtwerker, energetisch werker, Bewust Zijn coach, begeleider in spirituele groei, inspirator. * Judith is hoog gevoelig, intuïtief, open, speels, down to earth, empathisch, gedreven, doorzetter, gepassioneerd, krachtig, kwetsbaar, in ontwikkeling, nieuwsgierig, leergierig. * Het leven ervarend, belevend en ont-dekkend, gaat haar processen aan, doorleeft, transformeert, verlicht. * Mens-mens, vissen, rode slang toon 8, harmoniserend, bruggenbouwer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.