Close
Book your reservation

Massage & Coaching

06 133 98 561

 

Knaagt het gevoel dat er meer in jouw leven zit dan het leven dat je momenteel leidt? Vraag je je af wat jouw doel is in dit leven? Voel je je toe aan verandering? Klaar voor de volgende stap? Word je energie opgeslokt door verstrikkende, malende gedachten? Voel je je constant moe? Of heb je het gevoel dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Blijf er niet mee zitten. Erover praten schept ruimte en helpt zaken op een rij, in perspectief te zetten.

Delen is helen

Of je nu behoefte hebt aan een luisterend oor, steun in uitdagende tijden, een spiegel, een positieve impuls, het hervinden van kracht, omgaan met verlies, of issues op relationeel gebied; ik sta jou hier graag in terzijde.

Werkgebied

Hier kun je terecht voor transformatie, voor vraagstukken die betrekking hebben op Persoonlijke Ontwikkeling, Zingeving & Bezield Leven, Persoonlijk leiderschap, Verbinding met jezelf, Relatie, Intimiteit, Hooggevoeligheid, Gezondheid, Werk.

Mijn aanpak is intuïtief, dat wil zeggen, vrij van vastgestelde methodes en technieken, werkend met wat zich op dat moment aandient.

Verder ga ik ervan uit dat je

* alles in huis hebt om precies datgene te bereiken wat jouw gelukkig(er) maakt
IMG_4340* zelf de antwoorden bezit op de uitdagingen en vragen die je op je pad tegenkomt

Waarom voor mij kiezen

Mijn ontdekkingstocht naar mijzelf, mijn diep doorleefde en doorvoelde processen en getransformeerde stukken vormen, in combinatie met mijn nieuwsgierigheid en positieve kijk op het leven een brede basis van waaruit ik anderen op mijn praktijk kan begeleiden.

Ervaring leert dat mijn sessies een Ver-Frissend, Helend, Ver-Lichtend, Rakend effect op mijn klanten hebben.

Je kunt kiezen voor een losse sessie, voor een traject, voor een Soul Coaching dag(deel), of een Soul Coaching Retreat.

Investering

€ 175,-

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen?
Neem contact met me op. Ik ontmoet jou graag.
Bel: 06-13398561