Close
Book your reservation

Massage & Coaching

06 133 98 561

Co-Creators & Collega’s

Met onderstaande collega's werk ik samen of zet ik in de spotlight.

 • Amanda Stakenborg

  Life Coach & Equicoach

  Amanda ondersteunt en begeleidt mensen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling en richt zich op de balans van lichaam en geest. Bij het coachen zet zij haar paarden Penny en Neball in. Amanda heeft haar praktijk Your care Coach in Meers. Ik kom graag bij Amanda voor paarden coach sessies en voor workshops die ze verzorgt.

 • Pia Brand

  Sound Healer, Heart tuned singer

  Pia Brand, heart tune singer, sound healer. Net als aanraking doet klank iets met je. Klank opent, zuivert, heelt. Pia werkt intuïtief, in het moment. Een heerlijke soulsister bij wie ik graag klank healing sessies onderga. Sound healing doet mij heel veel goed. Met Pia werk ik waar nodig samen tijdens sessies.

 • Anita Verstappen

  Life Coach, Inspirator

  Jou inspireren, mogelijkheden verkennen, ontdekken en (her)activeren. Een no-nonsens benadering, puur vanuit jouw eigen kracht. Anita van Puur en Balans helpt jou deze krachten, waar nodig, te versterken en in balans te brengen. Met Anita werk ik samen binnen PreventiVIO. Wij werken graag samen. Ook tijdens coaching sessies en lichaamswerk.

 • Dennis Scheijvens

  Dennis Scheijvens

  Healer & Mental Health coach

  Dennis spoort verstorende energetische blokkades & complexen bij zijn cliënten op. In hun energetisch en fysieke velden ruimt hij op lichamelijk, geestelijk en zielsniveau op wat hun niet meer dient. Dennis doorziet grotere verbanden binnen systemen waar zijn klanten in functioneren. Zijn werk helpt klanten terug bij de kern van hun wezen te komen. Dennis heeft zijn praktijk Caelum in Heerlen. Dennis is mijn spiritueel coach, met wie ik verstorende stukken in mijn systeem heb opgeruimd en leren doorzien.

 • Iris van Noorden

  Iris van Noorden

  Ritueelbegeleider

  Iris begeleidt je op de overgangsmomenten van het leven, zoals geboorte, huwelijk en afscheid. Samen met jou creëert zij  een bijzonder moment, een ware ode aan het leven. Iris en ik hebben vrouwencirkels georganiseerd. Ook heb ik Iris’ warmte, kracht en steun menig maal mogen ervaren in herdenkingsmomenten van mijn moeder’s leven. Ik beveel Iris van harte aan.

 • Mark Souren

  Fysiotherapeut

  Mark Souren is een zeer bekwame fysiotherapeut met gouden handen. Mark runt zijn praktijk Souren-Van Kempen in Wijnandsrade en is gespecialiseerd in Functional Movement, Sportrevalidatie, Mc Kenzie, orthopedische problematiek, chronische/complexe aandoeningen. Mark is een mij dierbare collega, met wie ik graag spar en samenwerk.

 • Zuidwester Paard

  ZuidWester Paard

  Healing Drum

  ZuidWesterDrum Paard troost Bloedende harten. Ze helpt zuiveren en zo in een ruimte komen waar verwerking kan plaatsvinden, berusting zelfs. En als Paard kan ze je op tempo meenemen, maar haar handvat is een koehoorn en die zorgt voor houvast en gronding. Paard werkt ook op de midlifecrisis, de overgang. Paard en Drum Bloesem werken graag samen, en vullen elkaar goed aan.

 • Bloesem

  Bloesem

  Healing Drum

  Zacht als boter, maar met doortastende kracht werkt Bloesem voor je. Ik zet haar in bij helend werk, bij kwesties die veel zachtheid en diepgang vragen. Bloesem geeft duidelijk aan wanneer ze bij een sessie wil zijn. Bloesem neemt je mee, op reis. Ben jij de gelukkige die van haar grondende zachtheid, haar helend dragen, haar lijnrecht ankeren mag genieten? 

 • Roel Heuts

  Roel Heuts

  Coach, Steun, Trainer, Motivator, Inspirator

  Roel Heuts van Zo Zijn Coaching is een zeer begaafde coach die snel tot de kern weet te komen. Roel en ik vullen en voelen elkaar feilloos aan. Samen hebben wij systemische workshops begeleid. Roel vertrouw ik als mijn coach in persoonlijke en zakelijke stukken.

 • Simon Dixon

  Simon Uriah Dixon

  Transformation Bodyworker

  Simon, zeer begiftigde Lomilomi practitioner, heeft zijn praktijk Transformation Bodywork in Meerssen. Met Simon verzorg ik duo– en vierhands massages. In ons samen Zijn ontstaat een bijzonder krachtig hartsveld waarin onze klanten onderdompelt worden in liefdevolle, speelse, helende aanraking. Kom het zelf ervaren. Simon en ik ontvangen je graag.