Close
Book your reservation

Massage & Coaching

06 133 98 561

Workshop geven en ontvangen

By in with 0 Comments

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 19/06/2018
09:30 - 12:00

Locatie
Thermae 2000

Categorieën


Het geven gaat de meesten van ons gemakkelijk af. Naast het geven is het ontvangen een onmisbare factor om een gezonde innerlijke balans te waarborgen.

In hoeverre ben jij, naast het geven, in staat om te ontvangen? Hoe verhouden deze aspecten zich in jou tot elkaar? In deze workshop gaan we met dit thema aan het werk.

Werkvormen

Opstellingen, dans, actieve en stille meditaties, sharings, lichaamswerk.

Programma

9.15 uur Ontvangst

9.30 uur Programma

12.00 uur Einde

Investering

€ 55 ,- pp

Locatie en parkeren

Thermae 2000 Cauberg 25-27, 6301 BT Valkenburg aan de Geul.

Bij Thermae 2000 is het betaald parkeren op de gemeentelijke parkeerplaats aan de overkant. Let op, parkeergeld dien je vooraf bij de automaat te voldoen.

Thermae 2000 en dagkaart

Zoals je wellicht weet, is Thermae 2000 meer dan een prachtige locatie. Op de top van de Cauberg is het wellnesscentrum gelegen met thermale baden, een uitgebreid sauna landschap, mogelijkheid tot een hapje en een drankje. Bij deelname aan deze workshop kan Time for You jou een dagkaart aanbieden voor de sauna voor een bedrag van € 20 pp. Laat mij vooraf even weten of je hier gebruik van wenst te maken, zodat ik een toegangsvoucher voor je kan regelen.

Inschrijven

Wil je erbij zijn? Er is ruimte voor maximaal 10 personen.

Aanmelden voor deze workshop kan via onderstaand formulier:

Naam*:
Woonplaats*:
Mobiel telefoonummer*:
E-mailadres*:
Aantal plaatsen*:
Evt. vraag, opmerking etc:

Heb je vragen? Bel mij op 06-13398561 of mail: info@timeforyoumassage.nl

Share This
About The Author
Judith Kroon

Judith Kroon is een sprankelende transformerende aanwezigheid. Haar missie is om haar klanten in hun eigen kracht te begeleiden en om hun werkelijkheid, waar nodig, aan de tand te voelen. * Judith schrijft over zaken die zij beleeft, processen waar zij doorheen gaat, zaken die haar bezig houden, interesseren. Innerlijke mijmeringen. Ter inspiratie, innerlijke voeding. * Judith is Lichaamswerker, lichtwerker, energetisch werker, Bewust Zijn coach, begeleider in spirituele groei, inspirator. * Judith is hoog gevoelig, intuïtief, open, speels, down to earth, empathisch, gedreven, doorzetter, gepassioneerd, krachtig, kwetsbaar, in ontwikkeling, nieuwsgierig, leergierig. * Het leven ervarend, belevend en ont-dekkend, gaat haar processen aan, doorleeft, transformeert, verlicht. * Mens-mens, vissen, rode slang toon 8, harmoniserend, bruggenbouwer.