Close
Book your reservation

Massage & Coaching

06 133 98 561

Welkom! Time for You Massage & Coaching biedt jou een aangename plek waar je tot jezelf kunt komen. Hier is tijd en aandacht voor jou. Je kunt hier terecht voor:

Aanraking
Lichaam- & BewustZijnsVerruiming
Een flinke dosis positieve vibes
Persoonlijke ontwikkeling & Transformatie
Bezield Leven & Innerlijk Leiderschap

Ik nodig je uit om te kijken wat bij jou past, LichaamswerkSoul Coaching of wellicht wil je ervaren wat Sensuous Soulfood voor jou kan betekenen. Graag tot ziens op de praktijk!
Judith Kroon

Massage

Coaching

Soulfood

Bedrijfsmassage

Meer weten?

Bel voor informatie 06 133 98 561

Blog

Wat klanten zeggen

 • Hoi Judith, Nogmaals bedankt voor de mooie massage, het fijne gesprek en de goede adviezen. Ik ga ermee aan de slag en ermee oefenen.

  Wim
 • Ik heb Judith ervaren als een heel open en positief persoon. Ze creëert een hele fijne veilige omgeving. Dit was mijn eerste behandeling bij haar, en ik vind het vaak lastig om goed te ontspannen in een nieuwe omgeving en bij een onbekende behandelaar. Maar door de veilige en vertrouwde sfeer kon ik me vanaf het begin als vanzelf helemaal overgeven aan de behandeling.

  Ik heb de intuïtieve behandeling ondergaan. Ik heb al vaak massages en behandelingen gehad, bij verschillende therapeuten, maar deze behandeling was echt van een niveau dat ik nog nergens anders heb ervaren. Judith wist meteen precies de juiste plekken te vinden met precies de juiste druk en aanraking. Ze wist precies de juiste snaar te raken met haar behandeling, waardoor alle spanning, en de emotie die hierin zat opgeslagen, helemaal los mocht komen. Dit bracht een weldadige ontspanning, zelfs op plekken waar ik helemaal niet door had dat er daarvoor überhaupt spanning had gezeten.

  Na afloop van de behandeling voelde ik me helemaal warm, ontspannen en vrolijk, en heb ik nog dagenlang met mijn hoofd in de wolken gelopen. Ik zou het iedereen aanraden om een behandeling bij Judith aan jezelf cadeau te geven!

  Jelle
 • Deze intuïtieve massage was wel de beste behandeling die ik ooit in mijn leven heb ervaren. Bedankt. Super geweldige ervaring!

  Roger
 • Ik ben iemand die midden in het leven staat. Ik wil, doe en kan veel. Soms iets te veel. Het dagelijkse leven is zo hectisch dat mijn aandacht meestal naar mijn omgeving gericht is. Er ontstaan bij mij dan klachten als: spierspanning, pijn in de onderrug, mij heel lijf zit dan vast.
  Voor mij voelt de massage elke keer als een moment van thuiskomen in mijn eigen lichaam. Het is voor mij belangrijk om me weer te herinneren aan mezelf. Het is een moment van rust en ontspanning en brengt nieuwe inzichten, alsook de warme
  gesprekken, de wijze woorden van Judith die een heel opluchtend gevoel en fijne sfeer geven.
  Ik ben heel dankbaar dat Judith op mijn weg is gekomen. Je komt er helemaal tot rust en kunt echt genieten van de massage!! Ik raad het iedereen aan om meer zo’n moment aan zichzelf te gunnen.
  Peggy Winthagen
 • Hoe je naar mijn situatie kijkt en daarbij me helpt door te vertellen hoe het werkt, de kleine etertjes die roofbouw plegen, en dat met jouw eigen ervaring in het geval van de burnout stimuleert, zet aan tot nadenken. Welke kleine etertjes maken dat het plezier in werk weg gaat….. Schrijf het eens op zegt Judith dan, dan kun je kijken hoe je zaken beetje bij beetje beter kan krijgen. Dingen die ik eigenlijk wel weet, maar ik zie dat niet graag onder ogen. De dingen die je me aan draagt neem ik ter harte, die komen binnen. Dat zet me aan het denken en motiveert om met die zaken aan de gang te gaan.

  Ons contact geeft me energie op een of andere manier, stimulatie, iemand die me begrijpt en dat serieus neemt en daar feedback op geeft.

  Ook heel belangrijk, de laatste keer wat minder dan andere keren, je humor, je kan lol maken om de gekste dingen, daar kan ik fijn in mee genieten. Verhalen over dappere grassprietjes blijven me zeker ook bij ^_^

  Marc K.
 • Stiltewandeling Vitaliteitsweek Open Universiteit Heerlen
  Mijn ervaring en ook de mening van de meeste deelnemers is heel positief. Alleen jammer dat er niet meer medewerkers aan hebben deelgenomen. Een reactie van een deelnemer ……Jij zwijgt maar de omgeving is niet stil.. je hoort, ziet  en ruikt nu pas echt de schoonheid van de natuur! En bij terugkomst kun je nog volop nagenieten en heb je voldoende energie opgedaan om de rest van de middag weer volop er tegenaan te kunnen. Kortom: Een waardevolle aanrader in ons drukke bestaan…. zeer zeker voor herhaling vatbaar!

  Tot horens.

  Met vriendelijke groet

  Arbeidsvoorwaarden en personele ontwikkeling

  Claire Vanspauwen-Van Damme
 • Een tijdje geleden ben ik eerder toevallig op de website van Judith terechtgekomen en een afspraak gemaakt voor een massage. De enkele keren dat ik al een massage van Judith mocht ontvangen, heb ik gekozen voor een intuïtieve massage, omdat ik ervan uit ga dat zij de blokkeringen beter voelt dan ik ze ervaar en het beste zelf kan bepalen hoe deze aangepakt moeten worden.

  Voor mij heeft een massage ook een therapeutische werking en is het niet enkel belangrijk welke massage er gegeven wordt maar ook door wie en met welke gedrevenheid en welk enthousiasme. Bij deze intuïtieve massages gebruikt Judith een combinatie van haar verscheidene technieken, en wisselen hard en zacht elkaar vloeiend af.

  Judith is een zelfbewuste vrouw die met veel overgave haar massagevaardigheden kan overbrengen en daarmee bij mij een soort harmonie teweegbrengt tussen lichaam en geest, wat voor mij in zekere zin nieuw is. Dankjewel, Judith.

  Philippe